Växjö – Skellefteå

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Skellefteå hade 17 raka hemmasegrar i slutspelet. Men Växjö skrällde i den första finalen uppe i Skellefteå Kraft Arena och vann med 2-1 och har nu tagit över hemmaplansfördelen. Skellefteå förlorade sin senaste bortamatch med 3-2 mot Linköping men de övriga tre bortamatcherna under årets slutspel har de vunnit.

Växjö förlorade första slutspelsmatchen i Vida Arena i detta slutspel mot Örebro men har sedan dess fem raka hemmasegrar med målskillnaden 13-2. Växjös självförtroende fick sig nog en rejäl boost efter segern nu senast, nu vet de att de kan slå ”omöjliga” Skellefteå även i slutspelet.

Jag kommer spela på Växjö här främst med tanke på hemmaplansfördelen. De har som sagt vunnit säsongens två tidigare hemmamatcher mot Skellefteå med totalt 5-2 och har vunnit fem raka slutspelsmatcher på hemmaplan med totalt 13-2.

  • Match: Växjö – Skellefteå
  • Spel: Växjö inkl. ÖT
  • Odds: 1,85 @ NordicBet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18.30, 14/4

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar