Växjö – Skellefteå

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Skellefteå hade 17 raka hemmasegrar i slutspelet. Men Växjö skrällde i den första finalen uppe i Skellefteå Kraft Arena och vann med 2-1 och har nu tagit över hemmaplansfördelen. Skellefteå förlorade sin senaste bortamatch med 3-2 mot Linköping men de övriga tre bortamatcherna under årets slutspel har de vunnit.

Växjö förlorade första slutspelsmatchen i Vida Arena i detta slutspel mot Örebro men har sedan dess fem raka hemmasegrar med målskillnaden 13-2. Växjös självförtroende fick sig nog en rejäl boost efter segern nu senast, nu vet de att de kan slå ”omöjliga” Skellefteå även i slutspelet.

Jag kommer spela på Växjö här främst med tanke på hemmaplansfördelen. De har som sagt vunnit säsongens två tidigare hemmamatcher mot Skellefteå med totalt 5-2 och har vunnit fem raka slutspelsmatcher på hemmaplan med totalt 13-2.

  • Match: Växjö – Skellefteå
  • Spel: Växjö inkl. ÖT
  • Odds: 1,85 @ NordicBet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18.30, 14/4

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!