Växjö – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö Lakers har kniven mot strupen. En förlust till och slutspelsäventyret är över för säsongen. Det är onekligen ett psykologiskt mycket ansträngt läge för Växjö, som trots 3-1-ledning uppe i Skellefteå senast lyckades förlora matchen med 5-3. Därtill är målvakten Cristopher Nihlstorp skadad. Tungt utgångsläge, men än finns det skäl till någon form av hopp. Laget har konsekvent varit väldigt starka på hemmaplan hela säsongen har dessutom fem raka slutspelssegrar hemma i Växjö. Det ska inte underskattas. Växjö har bara förlorat en av sina nio senaste matcher på hemmaplan.

Skellefteå har drömläge inför den sjätte och potentiellt avgörande semifinalen mot Växjö Lakers. Med 3-2 i matcher och ett perfekt utgångsläge inför de två kvarvarande matcherna i den här semifinalserien. En enda seger är allting som krävs. Det finns alltså en rejäl övertro på gästande Skellefteå från spelbolagens sida.

Jag testar att spela 1x till 1,97 @ Unibet.

  • Match: Växjö – Skellefteå
  • Spel: 1x
  • Odds: 1,97 @ Unibet
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 19:30, 11/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar