Växjö – Skellefteå

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Växjö Lakers är i kalasform och ser svårstoppade ut. Efter 5-8-förlusten borta mot Frölunda har fyra raka vinster radats upp, varav en i CHL. Ännu mer imponerande att resterande, alltså de i SHL har kommit på bortaplan mot Linköping, Djurgården och Örebro. Dessutom har laget en fantastisk hemmaform. Lakers har vunnit de 6/7 senaste hemmamatcherna, däribland mot Skellefteå.

Skellefteå är inte i närheten av lika vassa borta som hemma på Skellefteå Kraft Arena. Nu ser det lite sisådär ut med formen och när schemat är så tätt, blir formfaktorn av lite större betydelse. Senast krävdes övertid för att vinna hemma mot Leksand. Dessförinnan blev det förlust på straffar mot Örebro.

Jag spelar på Växjö (inklusive förlängning och straffar) till 1,79 @ NordicBet.

  • Match: Växjö – Skellefteå
  • Speltips: Växjö (inkl. ÖT och straffar)
  • Odds: 1,79 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 30/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!