Växjö – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Växjö Lakers är i kalasform och ser svårstoppade ut. Efter 5-8-förlusten borta mot Frölunda har fyra raka vinster radats upp, varav en i CHL. Ännu mer imponerande att resterande, alltså de i SHL har kommit på bortaplan mot Linköping, Djurgården och Örebro. Dessutom har laget en fantastisk hemmaform. Lakers har vunnit de 6/7 senaste hemmamatcherna, däribland mot Skellefteå.

Skellefteå är inte i närheten av lika vassa borta som hemma på Skellefteå Kraft Arena. Nu ser det lite sisådär ut med formen och när schemat är så tätt, blir formfaktorn av lite större betydelse. Senast krävdes övertid för att vinna hemma mot Leksand. Dessförinnan blev det förlust på straffar mot Örebro.

Jag spelar på Växjö (inklusive förlängning och straffar) till 1,79 @ NordicBet.

  • Match: Växjö – Skellefteå
  • Speltips: Växjö (inkl. ÖT och straffar)
  • Odds: 1,79 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 30/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar