Start – Viking

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Det är oerhört imponerande hur Viking stormar fram i Tippeligaen – från att ha varit en bra bit ner på den undre tabellhalvan i fjol, hittas man just nu på fjärdeplatsen och med bra chans på att plocka en av Europabiljetterna.

Start innehar också en bättre placering – som tia, men imponerar inte märkbart. Formen har ändå pekat uppåt på sistone och innan 1-2-förlusten borta mot Tromsö senast hade man tre förlustfria matcher i följd, två vinster och ett kryss.

Viking, har sprudlat av offensiv energi på sistone och målen kommer som på beställning. Såhär har Vikings egna fabrikation sett ut sedan de här lagen möttes i den nionde omgången: fyra, ett, tre, två, tre, ett, fem, tre och fyra mål.Synonymt är också att man laget, i och med det vunna självförtroendet, öppnar matcherna med ett fenomenalt tempo – i de två senaste matcherna har man målat innan den femte minuten och i sju av de här nio senaste har nätet hittats innan halvtid.

Plockar Viking över 0,5 mål i första halvlek till 1,85 @ betway

  • Match: Start – Viking
  • Speltips: Viking över 0,5 mål i första halvlek
  • Odds: 1,85 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/7

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar