Luleå – Skellefteå

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Luleå är formstarka för tillfället och placerar sig på sjätteplatsen i tabellen. Man förlorade trots allt på bortaplan i Kinnarps Arena senast mot HV71, men innan dess hade Luleå en period om tio matcher där laget tog trepoängare i nio matcher och förlorade en av dem efter straffar. Luleå har vunnit många matcher senaste tiden men det är inte tack vare offensiven. De är bara SHL:s åttonde bästa lag sett till antal gjorda mål och snittar 2,6 mål per match.

Skellefteå placerar sig på andraplatsen med lika många poäng som tabellettan – Frölunda. Laget har vunnit tre raka matcher och sex av de sju senaste. Förlusten kom mot Frölunda som de förlorat fem raka matcher mot. Senast besegrade laget Modo med bekväma siffrorna 3-o borta i Fjällräven Center och det var tredje raka bortasegern. Det är klar fördel Skellefteå när vi ser till inbördes möten den här säsongen. Skellefteå har släppt in minst mål av samtliga lag i SHL (1,9 i snitt per match) och jag tror de kan hålla nere hemmalagets siffror här.

Jag spelar Luleå under 2,5 mål (ordinarie tid) till 1,70 @ William Hill.

  • Match: Luleå – Skellefteå
  • Spel: Luleå under 2,5 mål
  • Odds: 1,70 @ William Hill
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 14/1

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!