Skellefteå – Luleå

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Skellefteå inledde förra veckan med vinst på bortaplan mot HV71. Avslutningen på veckan blev däremot inte som förväntat när Skellefeå tappade en 3-0-ledning som resulterade i förlust via övertid mot Mora på hemmaplan. Därefter åkte Skellefteå på käftsmällen mot Frölunda, 7-1 i Scandinavium. Naturligtvis en tveksam form på Skellefteå och det finns samtidigt värde i dubbelchansen i bortalagets favör här.

Luleå är tillsammans med Färjestad de lagen som lämnat det stora getingboet där nästan samtliga lag ligger på nästan samma poäng. Lagen har nu fem poäng ner till Frölunda på tredjeplatsen. Luleå är ett starkare och mer stabilt lag än Skellefteå den här säsongen. Formmässigt är Luleå i slag. Laget har fyra raka segrar och tre av segrarna är faktiskt med uddamålet eller efter förlängning.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,65 @ NordicBet.

  • Match: Skellefteå – Luleå
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,65 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 21/2

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!