Man City – Crystal Palace

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester City har en form som inte helt oväntat är toppad. De matcher som City har torskat har kommit passande när även de andra toppkonkurrenterna haltat till lite. Senast spelade Pellegrinis manskap oavgjort, mållöst, hemma mot Everton, ett rättvist resultat fastän matchen styrdes med järnhand under andra halvlek och man eventuellt borde fått en straffspark i slutet. På hemmaplan är det alltid full fart framåt från Citys sida. Brukar ofta betyda insläppta mål, men det spelar inte någon större roll när man brukar få in åtminstone tre-fyra själva. Innan den mållösa bataljen mot Everton hade fem raka vunnits på arenan, fyra med minst två baljors marginal.

Crystal Palace har varit uppe och krigat om Europaplatserna under en bra tid och imponerat under spelåret, framförallt med ett solitt försvarsspel och bevisad stabilitet. Dock har man börjat slira en hel del; fyra raka PL-matcher utan vinst. Fortfarande stabilt försvarsspel, men Crystal Palace har tappat det mesta under de senaste veckorna; har extremt svårt att hitta rätt framåt och förlorade  borta mot jumbon Aston Villa senast, som då plockade sin blott andra trea i seriespelet.

Jag spelar Manchester City -1,5 mål (asian handicap) till 1,95 @ bet365.

  • Match: Manchester City – Crystal Palace
  • Spel: Man City -1,5 (AH)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 16.00, 16/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar