Viktoria Plzen – Roma

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Viktoria Plzen har varit dominanter inom den tjeckiska fotbollen under de senaste åren. Föregående år vann laget ligatiteln och detta innebär att klubben har vunnit serien vid tre tillfällen på de fyra senaste åren. I och med de bättrade resultaten har laget också fått spela en del europeisk fotboll, dock utan större lycka. Förra året lyfte Viktoria Plzen upp positionerna på hemmaplan i EL och de blev sårade vid flera tillfällen. Detta för att ha en chans att gå vidare.

Roma är en av de stora favoriterna till att vinna hela Europa League. Italienarna har alltid som mål att spela Champions League, men lyckades inte värja på ett också namnstarkt Porto i playoffet. Roma ska vara flera nivåer bättre än Plzen och mot den här typen av motstånd brukar de alltid spela extremt offensivt. En match lämnas sällan mållös och facit i starten av årets Serie A, där man ställts mot, på pappret, sämre motstånd imponerar. Nio mål på tre matcher.

Jag spelar på Roma över 1,5 mål till 2,07 @ Unibet.

  • Match: Viktoria Plzen – Roma
  • Speltips: Roma över 1,5 mål
  • Odds: 2,07 @ Unibet
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 15/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar