Roma – Milan

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ikväll på Stadio Olimpico tar ett Scudettotörstande Roma emot Milan. Ett möte som genom historien brukar bjuda på mycket mål och underhållning. Låt oss hoppas att så blir fallet även ikväll.

Milan är inte längre en europeisk toppklubb. Inte ens i närheten. Man är sjua just nu och har chansen att, i alla fall tillfälligt, gå upp till en Europaplats vid en trea.  Man har, trots tufft spelschema, håvat in en del pinnar på sistone. Nu senast besegrades tredjeplacerade Napoli hemma på San Siro med 2-0 efter en av årets bästa prestationer. Inzaghi brottas alltjämt med flera defensiva avbräck; försvararna Alex, Adil Rami, Ignazio Abate och Mattia De Sciglio är borta. Även mittfältaren Marco Van Ginkel – skadad – ställs utanför truppen. Roma är drabbade av tre avstängningar, men har fullgoda ersättare att tillgå.

Roma ligger fortfarande på en andraplats bakom serieledande Juventus och stormar fram i Serie A, där man har fyra vinster och ett kryss på de fem senaste matcherna. Förra veckan plockades en fin 1-0-vinst borta mot Genoa. I Campions League har det inte alls sett lika bra ut ut och efter 0-2-förlusten mot Manchester City i den sista gruppspelsomgången hamnade man på tredjeplats, vilket innebär slutspel i Europa League – en besvikelse. Hemma på Stadio Olimpico har Roma, precis som i fjol, varit urstarka – och man har den imponerande resultatraden 7-1-0.

Milan är ett helt okej bortalag, men här talar det mesta Roma; grundkapaciteten, formen och just hemmaplan. 1,80 för ettan, det plockar vi.

  • Match: Roma – Milan
  • Spel: Roma (1)
  • Odds: 1.80 @ William Hill
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar