Fiorentina – Roma

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Fiorentina har spelat riktigt bra hittills i ligan och man är tillfälligt serieledare. Dock möter ”Viola” ett Roma som känns riktigt bra offensivt och det kan Fiorentina få problem med eftersom defensiven inte är deras starkaste sida. Defensiva problem som man bland annat hade borta mot Napoli senast i ligan och dessutom mot Lech Poznan, förlust 1-2, i Europa League i torsdags där man dominerade matchen fullständigt. Lech Poznan gjorde dock 2 mål och det var på de enda skott man hade på mål dessutom.

Roma har verkligen börja ösa in mål nu, 18 mål på de 5 senaste matcherna och det är inte så förvånande faktiskt att man öser in mål eftersom offensiven är riktigt bra och väldigt bred dessutom. Dock så har defensiven fått lida för det då man släppt in 11 mål på de 5 senaste matcherna, så 18-11 i målskillnad alltså. Höga siffror minst sagt. Nu ska man möta ett Fiorentina som inlett säsongen lysande men som åkte på en förlust senast mot Napoli, där man såg att man har problem mot offensivt lagda lag som ju Roma är nuförtiden. Det är såklart en fördel för laget från Rom.

Jag spelar Över 2.5 mål i matchen till oddset 1.91.

  • Match: Fiorentina – Roma
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.91 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 18.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar