Roma – Viktoria Plzen

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Roma kommer till detta Champions League-möte som storfavoriter. Pressen finns delvis, då premiären mot Real Madrid, förlorades med siffrorna 0-3 i den spanska huvudstaden. Andraplatsen, som leder till slutspel, kommer med största säkerhet stå mellan dessa två lag och CSKA Moskva. Där är man favoriter. Roma lär komma till dagens match med hög moral efter derbyskalpen mot Lazio med 3-1.

Viktoria Plzens premiär spelades hemma mot CSKA Moskva, i en match där 2-0 tappades till 2-2 under den andra halvleken. Det var en stor käftsmäll, när den sista baljan kom i den femte stopptidsminuten. En nyckelmatch som man förstås hade velat få mer utav, men mycket återstår fortfarande. Racet är inte kört. Formen har varit bättre, då man har två förluster på de fyra senaste matcherna.

Jag spelar på Roma -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,96 @ bet365.

  • Match: Roma – Viktoria Plzen
  • Spel: Roma -1,5 mål (AH)
  • Odds: 1,96 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 2/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar