Roma – Empoli

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Roma åkte ur Champions League-spelet under veckan efter dess förlust mot Porto i förlängning. Det var en ordentlig missräkning, inte minst pga det faktum att laget lottades mot det kanske mest överkomliga motståndet av åttondelsfinalslagen. Ett klart underbetyg. Eusebio Di Francesco fick nu väntat nog också lämna uppdraget som tränare dagen därpå. In kom Claudio Ranieri. Ny energi förväntas tillkomma.

Empoli är fast i botten och har bara en poäng till nedflyttningsplats, där Bologna nu ser allt starkare ut och kommer närmare under sin nye tränare. Luca Antonelli och Levan Mchedilidze är båda skadade för gästerna där bredden minsann inte är lika vass som hos Roma. Här bör tränarbytet får en direkt effekt. Claudio Ranieri är känd för att sätta sin prägel tidigt och addera bra med energi till sina nya lag.

Jag spelar på raka ettan till 1,62 @ Bethard.

  • Match: Roma – Empoli
  • Speltips: Roma (1)
  • Odds: 1,62 @ Bethard
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:30, 11/3

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar