Portugal – Lettland

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Portugal är formstarka och väntas plocka ännu en förkrossande trea när de ställs mot Lettland i VM-kvalet. Efter 0-2 i baken mot Schweiz i premiären, har Portugal vunnit med tennissiffrorna 6-0 över både Andorra och Färöarna. Uselt motstånd, men ändå gedigna prestationer.

Lettland har inget med mästerskapet att göra. Truppen är tunn och det saknas stjärnor. Premiären vann man med 1-0 över Andorra, sedan har det blivit två raka 0-2-torskar mot Färöarna och Ungern. Lettland brukar ändå kunna hålla ihop defensiven på ett acceptabelt vis när nivån på motståndet skruvas upp. Jag tror inte man faller ihop i denna matchen.

Jag spelar på Lettland +3,0 mål (Asian Handicap) till 1,90 @ bet365.

  • Match: Portugal – Lettland
  • Speltips: Lettland +3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 1/10 units
  • Spelstopp: 13/11, 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar