Portugal – Lettland

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Portugal är formstarka och väntas plocka ännu en förkrossande trea när de ställs mot Lettland i VM-kvalet. Efter 0-2 i baken mot Schweiz i premiären, har Portugal vunnit med tennissiffrorna 6-0 över både Andorra och Färöarna. Uselt motstånd, men ändå gedigna prestationer.

Lettland har inget med mästerskapet att göra. Truppen är tunn och det saknas stjärnor. Premiären vann man med 1-0 över Andorra, sedan har det blivit två raka 0-2-torskar mot Färöarna och Ungern. Lettland brukar ändå kunna hålla ihop defensiven på ett acceptabelt vis när nivån på motståndet skruvas upp. Jag tror inte man faller ihop i denna matchen.

Jag spelar på Lettland +3,0 mål (Asian Handicap) till 1,90 @ bet365.

  • Match: Portugal – Lettland
  • Speltips: Lettland +3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 1/10 units
  • Spelstopp: 13/11, 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!