Washington – Boston

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Washington Capitals kommer till matchen med en 3-2-seger mot Buffalo Sabres i bagaget. Den var välkommen efter tre raka förluster. Faktum är att Capitals varit lite skakiga under den sista månaden, något som gjort att laget tappat placeringar i tabellen. Washington har vunnit sju av de åtta senaste matcherna mot gästerna.

Boston Bruins har spelat bra under de två senaste veckorna och plockat fyra vinster på de fem senaste matcherna. Detta innebär att laget nu befinner sig på plats nummer 12 i tabellen. Intressant nog har matcherna mellan dessa lagen en förmåga att bli väldigt jämna och ofta målsnåla. Dessutom saknar Boston, Noel Acciari, Frank Vatrano, Matt Beleskey och troligen John-Michael Liles.

Jag spelar på under 5 mål i matchen (Asian Handicap) till 1,85 @ Unibet.

  • Match: Washington – Boston
  • Speltips: Under 5 mål (AH)
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 8/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar