Toronto – NY Rangers

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Toronto befinner sig i en positiv trend. Laget har två raka segrar efter att Winnipeg besegrades senast på övertid. På lagets tio senaste matcher har de plockat poäng i sju matcher, varav fem resulterat i vinst. Maple Leafs goda form har inneburit att man behållit sin slutspelsplats. För tillfället placerar sig Toronto på sjundeplatsen i Eastern Conference med 67 inspelade poäng på 59 spelade matcher.

Rangers föll efter segermatchen mot Washington med 2-3 på övertid mot Montreal Canadiens på hemmaplan. Förlusten var blott lagets tredje på dom tio senaste matcherna, 7-2-1. I tabellen placerar sig Rangers på fjärdeplatsen i Eastern Conference med sjuttioåtta poäng på femtionio matcher. Laget är det bästa bortalaget i hela Eastern Conference med sina trettioåtta inspelade poäng på resande fot.

Jag spelar på Rangers ML till 1,95 @ ComeOn.

  • Match: Toronto – NY Rangers
  • Speltips: Rangers ML
  • Odds: 1,95 @ ComeOn
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 01:3o, 24/2

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!