Toronto – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Toronto befinner sig i en positiv trend. Laget har två raka segrar efter att Winnipeg besegrades senast på övertid. På lagets tio senaste matcher har de plockat poäng i sju matcher, varav fem resulterat i vinst. Maple Leafs goda form har inneburit att man behållit sin slutspelsplats. För tillfället placerar sig Toronto på sjundeplatsen i Eastern Conference med 67 inspelade poäng på 59 spelade matcher.

Rangers föll efter segermatchen mot Washington med 2-3 på övertid mot Montreal Canadiens på hemmaplan. Förlusten var blott lagets tredje på dom tio senaste matcherna, 7-2-1. I tabellen placerar sig Rangers på fjärdeplatsen i Eastern Conference med sjuttioåtta poäng på femtionio matcher. Laget är det bästa bortalaget i hela Eastern Conference med sina trettioåtta inspelade poäng på resande fot.

Jag spelar på Rangers ML till 1,95 @ ComeOn.

  • Match: Toronto – NY Rangers
  • Speltips: Rangers ML
  • Odds: 1,95 @ ComeOn
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 01:3o, 24/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar