Man City – Liverpool

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester City tenderar att överskattas och klickar inte alltid som en enhet. Det finns en del att arbeta med, för att bli en dominant i Europa. Självförtroendet och säkerligen moralen fick en käftsmäll vid uträdet ur Champions League-slutspelet efter att ha förlorat med 1-3 borta mot Monaco.

Liverpool är stundtals fantastiska, andra stunder undrar man hur de överhuvudtaget kan vara placerade i toppen av tabellen. De tenderar dock att studsa upp och leverera mot toppkonkurrenterna. Att kunna backa tillbaka i positionerna och ställa om passar dem bättre än att behöva vara spelförande.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,88 @ Unibet.

  • Match: Man City – Liverpool
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,88 @ Unibet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 19/3, 17:30

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar