NY Rangers – Boston

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

New York Rangers innehar elfteplatsen i Eastern Conference. Laget kommer säkert hittas kämpande i toppskiktet även denna säsong. Lagets inledning var katastrofal. Detta beror först och främst på Henrik Lundqvists målvaktsspel och säsongstarten med många enkla insläppta puckar. Lundqvist har verkligen blivit bättre på sistone och nu har man också fyra raka segrar i bagaget. Rangers har goda chanser inatt.

Boston tog senast en fin skalp hemma mot Minnesota när laget vann med 5-3. Äntligen lite islossning i målskyttet för ett Boston som annars haft det rätt svårt offensivt. Det beror främst på skadeproblemen och det är något man kommer få dras med ikväll. Många tunga pjäser förväntas missa matchen och på bortaplan mot ett formtoppat Rangers så tror jag att man får väldigt svårt att hänga på målmässigt.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ bet365.

  • Match: NY Rangers – Boston
  • Spel: Rangers (1) 
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 9/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar