Man United – Liverpool

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester United innehar andraplatsen i Premier Leauge. De har två raka segrar mot Chelsea och Crystal Palace, samt ett oavgjort resultat mot Sevilla i Champions League. När dagens match spelas på Old Trafford, ska hemmaplansfördelen vara av stor betydelse, inte minst i toppmöten likt detta. United har dessutom, trots allt faktiskt, plockat fler poäng än motståndarna under nuvarande säsong.

Liverpool har en mycket bra form med bland annat fyra segrar på deras fem senaste Premier Leauge-matcher och ett avancemang mot Porto i Champions Leauge efter en otroligt stark insats på bortplan, vinst med 5-0. Hade den här matchen spelats på neutral plan, hade Liverpool varit klara favoriter. Nu spelas dock matchen på Old Trafford och Uniteds hemmplanfördel bör spela stor roll.

Jag spelar på Man United +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,71 @ ComeOn.

  • Match: Man United – Liverpool
  • Speltips: Man United +0,25 (AH)
  • Odds: 1,71 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 13:30, 10/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar