Timrå – Leksand

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Timrå har chansen att avancera till SHL-playoff genom att vinna tredje raka mötet mot Leksand i den hockeyallsvenska finalen. Efter en stark insats i första matchen (4-3-seger), stod de för en ännu starkare insats i andra mötet. Trots bortaplan tog gästande Timrå kommandot om matchen. Utgångsläget är glasklart inför kvällens match. Segrar hemmalaget, kommer man få möta Karlskrona i playoff.

Leksand har såklart bjudit upp till kamp i de två första matcherna och det råder ingen stor klasskillnad mellan dessa lag. Samtidigt är det tydligt att Timrå möjligen är snäppet mognare, någon procent mer formstarka och har marginalerna på sin sida. Det räcker ofta långt. Att Timrå faktiskt är snäppet bättre än Leksand, syntes redan i den första matchen, men blev än mer tydligare i det andra mötet.

Jag spelar på raka ettan till 2,30 @ bet365.

  • Match: Timrå – Leksand
  • Speltips: Timrå (1)
  • Odds: 2,30 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!