Timrå – Leksand

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Timrå har chansen att avancera till SHL-playoff genom att vinna tredje raka mötet mot Leksand i den hockeyallsvenska finalen. Efter en stark insats i första matchen (4-3-seger), stod de för en ännu starkare insats i andra mötet. Trots bortaplan tog gästande Timrå kommandot om matchen. Utgångsläget är glasklart inför kvällens match. Segrar hemmalaget, kommer man få möta Karlskrona i playoff.

Leksand har såklart bjudit upp till kamp i de två första matcherna och det råder ingen stor klasskillnad mellan dessa lag. Samtidigt är det tydligt att Timrå möjligen är snäppet mognare, någon procent mer formstarka och har marginalerna på sin sida. Det räcker ofta långt. Att Timrå faktiskt är snäppet bättre än Leksand, syntes redan i den första matchen, men blev än mer tydligare i det andra mötet.

Jag spelar på raka ettan till 2,30 @ bet365.

  • Match: Timrå – Leksand
  • Speltips: Timrå (1)
  • Odds: 2,30 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar