Vita Hästen – Timrå

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Hemmalaget har endast fyra poäng upp till tredjeplatsen, medan Timrå har ytterligare tre poäng. Det finns stora möjligheter att göra den här säsongen till en succé för båda lagen. Vita Hästen förlorade visserligen borta mot Leksand senast, men hade dessförinnan fem raka segrar och totalt nio segrar på de tio senaste matcherna. Imponerande. Nämnvärt är att Vita Hästen har två raka segrar mot just Timrå den här säsongen.

Timrå tar sig an den här matchen med en minst sagt imponerande trend i bagaget. Laget har vunnit sina fem senaste matcher och har totalt sju segrar på sina åtta senaste matcher. Om vi ska hitta någon svaghet är det bortaspelet. På hemmaplan har laget inte förlorat på närmare två månader. På bortaplan däremot har det blivit förlust mot både Leksand och svaga Sundsvall ganska nyligen. Trots den fina formen finns det alltså vissa problem på bortais.

Jag spelar raka ettan till 1,95 @ Expekt

  • Match: Vita Hästen – Timrå 
  • Spel: Vita Hästen (1)
  • Odds: 1.95 @ Expekt
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 17/12

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar