Mora – Vita Hästen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hockeyallsvenskan fullbordar den trettiosjätte spelomgången när Mora tar emot Vita Hästen i FM Matsson Arena.

Mora föll tungt i den förra matchen mot serieledande Malmö med 2-1 med 9 sekunder kvar. Förlusterna har duggat tätt för Mora som bara har lyckats plocka ett poäng i dom fem senaste matcherna. Det gör inte Mora helt oväntat till seriens formsvagaste lag. Mora återfinns på en sjätte placering med femtiofem inspelade poäng. Laget är bara ett poäng före motståndarna Vita Hästen. Mora har bara spelat ihop tjugofyra poäng på sexton hemmamatcher och är seriens sämsta hemmalag.

Vita Hästen lyckades äntligen få bryta sin tre matchers långa förlustsvit när laget besegrade Rögle med 3-1 på hemmaplan. Segern innebar att Vita Hästen har tagit sex poäng i dom fem senaste matcherna och är allsvenskans tionde formstarkaste lag. Tack vare segern senast så ryckte Vita Hästen en del från lagen som ligger utanför playoff-spelet. Laget står just nu på femtiofyra poäng efter trettiofem spelade matcher och ligger på en sjunde plats i tabellen.

Vita Hästen’s bortaspel har kommit av sig desto längre säsongen har gått. Laget förlorade sin senaste bortamatch mot Västerås med 4-2, vilket innebar den andra raka bortaförlusten och den fjärde på lagets fem senaste bortamatcher. Totalt har Vita Hästen plockat tjugotvå poäng på resande fot efter sjutton bortamatcher. Det gör laget till det sjunde bästa bortalaget i serien.

Mora spelade ofantligt bra senast mot Malmö och laget var helt klart värda minst en poäng i den matchen. Men en tabbe med endast nio sekunder kvar av matchen satte käppar i det hjulet. Det har studsat lite stolpe ut för Mora som förlorade mot Västerås i matchen innan med uddamålet. Det är dags för Mora att börja vinna igen och sätta stopp för förlusterna. Därav kommer Vita Hästen bli en lämplig uppgift. Vita Hästen har ingen vidare form och bortaspelet har kommit av sig nästintill helt och hållet. Mitt spel blir därmed Mora som segrare till 1,75 hos Expekt.

  • Match: Mora – Vita Hästen
  • Speltips: Mora (1)
  • Odds: 1,75 @ expekt
  • Insats: 3,5/5 units
  • Spelstopp: 30/12, 19:00

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar