Vita Hästen – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Toppen mot botten i Hockeyallsvenskan när AIK reser till Norrköping för en match mot Vita Hästen som chockat hela hockeysverige den här säsongen.

Det var inte många som hade trott detta om Vita Hästen. Efter 23 spelade omgångar toppar de serien med 42 inspelade poäng. Nästan dubbelt så många som jumbon AIK som ligger hela åtta poäng från BIK Karlskoga ovanför nedflyttningsstrecket. Nu senast vann Vita Hästen seriefinalen mot Mora som låg tvåa i serien när den matchen spelades och Vita Hästen lyckades vinna med 2-1 efter förlängning. Ett riktigt styrkebesked. Sedan den 25 oktober har de sex segrar och en förlust. Hemma i Himmelstalundshallen har de vunnit åtta av elva matcher, bland annat de fyra senaste. Däremot förlorade de bortamötet mot AIK i början av oktober med 3-2.

AIK har storstädat och bland annat tränaren, assisterande tränaren och sportchefen har fått lämna sina uppdrag. Peter Nordström och Mikael Nylander tog plats i båset och de har en match under bältet än. AIK förlorade då hemmamötet mot Björklöven med 4-3 efter straffar. Kanske inte den effekten de hoppades på som lag ibland får under första matchen med en ny tränare. Formen talar annars ett tydligt språk. AIK har har förlorat fem av de sex senaste matcherna och åtta av deras elva bortamatcher den här säsongen. Under deras tre senaste bortamatcher som alla slutat med förluster har de släppt in totalt tolv mål. Vi anser att spelbolagen övervärderar det faktumet att AIK har bytt tränare och det säkert är många som tror/hoppas på en vändning och har spelat på AIK. Det gör att vi får hela 1,91 för ettan med med tanke på att AIK själva skriva så här på sin egen hemsida inför matchen känns det oddset väldigt bra: ”AIK kommer behöva göra en av sina bästa matcher för säsongen för att få med sig poäng hem från Norrköping på onsdag.”

  • Match: Vita Hästen – AIK
  • Speltips: Vita Hästen (1)
  • Odds: 1,91 @ ComeOn
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 19/11, 19:00

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar