AIK – Vita Hästen

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

AIK kommer till matchen med stora defensiva bekymmer. Något som laget troligen måste åtgärda för att poängskörden inte ska bli lidande. För närvarande parkerar laget på elfteplatsen i tabellen med många poäng upp till playoffplatserna. För att hålla SHL-drömmen vid liv krävs en ordentlig uppryckning. Gnaget har 20 insläppta mål på de sex senaste matcherna.

Vita Hästen placerar sig på plats nio och har tre poäng till godo på AIK i tabellen. Formen är inte mycket att hurra för, även fall fredagens match mot Pantern var ett fall framåt. Vita Hästen hemmaslog malmöiterna med klara 5-1 efter att få rejäl fart under skridskorna. Stärkta av vinsten senast tror jag att Vita Hästen åker till Stockholm med fint självförtroende.

Jag spelar på Vita Hästen över 2,5 mål (ordinarie tid) till 2,30 @ betway.

  • Match: AIK – Vita Hästen
  • Speltips: Vita Hästen över 2,5 mål
  • Odds: 2,30 @ betway
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 30/1

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!