AIK – Vita Hästen

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

AIK kommer till matchen med stora defensiva bekymmer. Något som laget troligen måste åtgärda för att poängskörden inte ska bli lidande. För närvarande parkerar laget på elfteplatsen i tabellen med många poäng upp till playoffplatserna. För att hålla SHL-drömmen vid liv krävs en ordentlig uppryckning. Gnaget har 20 insläppta mål på de sex senaste matcherna.

Vita Hästen placerar sig på plats nio och har tre poäng till godo på AIK i tabellen. Formen är inte mycket att hurra för, även fall fredagens match mot Pantern var ett fall framåt. Vita Hästen hemmaslog malmöiterna med klara 5-1 efter att få rejäl fart under skridskorna. Stärkta av vinsten senast tror jag att Vita Hästen åker till Stockholm med fint självförtroende.

Jag spelar på Vita Hästen över 2,5 mål (ordinarie tid) till 2,30 @ betway.

  • Match: AIK – Vita Hästen
  • Speltips: Vita Hästen över 2,5 mål
  • Odds: 2,30 @ betway
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 30/1

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar