Vita Hästen – Almtuna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Vita Hästen har inlett säsongen mycket bra och placerar sig på en fjärdeplats med 15 poäng efter nio matcher. Även förra säsongen tillhörde man topplagen och målet för iår lär bli detsamma. Senast besegrade Norrköpings-laget Timrå på bortais med 6-2 och det var första bortasegern för säsongen. Det är främst spelet hemma i Himmelstalundshallen som har imponerat på mig, Vita Hästen är obesegrade på hemmaplan och har en målskillnad på 13:3 på fyra spelade matcher.

Almtuna placerar sig på sjundeplatsen med 13 poäng inspelade på nio matcher. Senast visade man sig vara starka när Tingsryd var på besök i Uppsala, då man vann med 3-0. På bortaplan har det dock inte sett lika lovande ut med tre förluster av fyra möjliga. Almtuna har släppt in nästan lika många mål som man har gjort 20:21 och på bortaplan har det blivit 12 insläppta och 9 gjorda.

Seriens bästa hemmalag tar emot ett bortasvagt Almtuna. Detta tror jag resulterar i hemmaseger.

  • Match: Vita Hästen – Almtuna IS
  • Spel: Vita Hästen (1)
  • Odds: 1,87 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 8/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar