Mora – Vita Hästen

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Mora kommer till matchen med fem vinster på sina sju senaste matcher. För tillfället placerar sig hemmalaget på åttonde plats i ligan, två poäng framför Vita Hästen. Vita Hästen har även dem fem vinster på sina sju senaste matcher. Man har dessutom två raka bortavinster i bagaget, där segern mot Västerås gav en dos med energi. Båda lagen har spelat mot varandra i en del viktiga matcher de sista säsongerna, där kvalseriemötet i våras sticker ut lite extra. Den matchen vann Vita Hästen med 3-2 i just Mora. Intressant är också att gästerna vann det första mötet den här säsongen. Då blev det hela 3-0.

På det hela taget är det här två starka lag, som dock båda har vissa problem i offensiven. Om vi ska peka på en faktor som gör att de harvar omkring i mitten av tabellen, istället för att på allvar blanda sig i toppstriden, är det helt enkelt att de gör för få mål.

Jag tror på gästerna i denna match och väljer att spela Vita Hästen Draw No Bet till 3,00 @ betway.

  • Match: Mora – Vita Hästen
  • Speltips: Vita Hästen DnB
  • Odds: 3.00 @ betway
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 7/12, 19.00

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar