Karlskoga – Vita Hästen

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Fredag = match från Hockeyallsvenskan. Ikväll möter BIK Karlskoga Vita Hästen hemma i Nobelhallen. BIK Karlskoga gör sin årliga BIK-kronan som betyder att det är fri entré. Därav kommer det vara fullsatt i hallen och ett hemmalag som är taggat till tusen som har ELVA raka segrar i ryggen! Finns det något Vita Hästen kan säga till om här?

Laget med den bästa formen sen, ja vem vet. BIK Karlskoga har radat upp seger, efter seger, efter seger. Laget är nu uppe i ELVA raka vinster. Inte nog med det så har hemmalaget tagit fem trepoängare på raken. Sist besegrades serieledarna Malmö med 5-3 i svårspelade Malmö Arena. Femton poäng på sina fem senaste matcher gör BIK Karlskoga till seriens absoluta mest formstarka lag även poängmässigt. Med den sagolika formen har BIK Karlskoga gått som en raket rätt upp i toppen av tabellen. Nu har laget spelat ihop sextioåtta poäng efter trettioåtta spelade matcher och befinner sig på en andra plats. Man är nu bara ett poäng bakom serieledande Malmö, men det är bara tre poäng ner till trean Karlskrona. BIK Karlskoga är även det lag som har gjort flest mål i serien. Laget har gjort hundranitton stycken och det ger ett snitt på 3,13 mål per match.

Seriens fjärde bästa hemmalag. Det efter att ha spelat ihop trettiosex poäng efter arton spelade hemmamatcher. BIK Karlskoga har en statistik på tolv segrar, sex förluster och en målskillnad på 60-48. Det ger ett snitt på sex mål per match. BIK Karlskoga besegrade Västerås i sin senaste hemmamatch med 3-0. Det var lagets femte raka hemmaseger. På dessa fem matcher har tre matcher slutat över 4,5 mål medan en stannade på exakt fyra.

Vita Hästen är inte alls i den form som laget inledde säsongen på. I den senaste matchen blev det förlust hemma mot Karlskrona med 2-3 efter förlängning. Jobbigt för Vita Hästen som bara har två segrar på sina sju senaste matcher. Men trots bara två segrar har det blivit en del poäng. Det har ju trots allt blivit poäng i fyra raka matcher och Vita Hästen har spelat ihop åtta poäng på sina fem senaste matcher. Det gör laget till det sjätte formstarkaste i serien. Tack vare den bättrande formen har Vita Hästen nu femtionio poäng efter trettioåtta omgångar. Det leder till att laget befinner sig på en sjunde plats i tabellen. Det är bara ett poäng upp till sexan och sköna åtta ner till Asplöven som ligger under playoff-strecket. Bortaspelet har varit bra nästintill under hela säsongen. Vita Hästen har hittills spelat till sig tjugosex poäng på nitton försök. Det gör laget till seriens sjätte bästa bortalag. Via nio segrar, tio förluster och en målskillnad på 38-46. Det ger ett snitt på 4,42 mål per match. Vita Hästen har på sina fem senaste bortamatcher två segrar och tre förluster. Noterbart är att två matcher har slutat över 4,5 mål och en har stannat på exakt fyra,

Säsongens tredje möte.
Lagen har spelat en varsin hemmamatch. Trots det har BIK Karlskoga gått segrande ur båda mötena. Den första matchen vann BIK Karlskoga på hemmaplan med 2-1. I den senaste vann BIK Karlskoga något större när det blev seger med 4-2 på bortaplan. Noterbart är att målvakten Joel Gistedt satte 4-2 mål i öppen kasse för sitt BIK Karlskoga.

En match som kommer ha en otrolig inramning. Hemmalaget BIK Karlskoga kommer spela i en troligen fullsatt hemmahall. Inte nog med så kommer laget vid seger gå upp på förstaplatsen i tabellen och samtidigt ha möjligheten att ta sin TOLFTE raka seger. Det är ingen dålig tändvätska hemmaspelarna har i bakhuvudet. För Vita Hästen’s del är det en bra tändvätska med möjligheten att kunna sätta stopp på BIK Karlskoga’s framfört och ge sig själva möjligheten att klättra några tabellplaceringar. Men framförallt att få bryta inbördesmötena till en seger, två raka förluster mot BIK Karlskoga. Det är ett ruggigt starkt hemmalag som gör massvis av mål på hemmaplan. Mot ett Vita Hästen som släpper in betydligt fler på bortais än vad laget gör. BIK Karlskoga har gjort nitton mål i sin fem senaste hemmamatcher medan Vita Hästen har gjort nio i sina fem senaste bortamatcher. Två lag som har viktiga poäng på spel och med matchens förutsättningar med en fredagsmatch, fullsatt arena och ett hemmalag som jagar tolfte raka segern har vi en intressant match att vänta. Mitt spel blir över 4,5 mål till 1,68 hos Betway

  • Match: BIK Karlskoga – Vita Hästen
  • Speltips: Över 4,5 mål
  • Odds: 1,68 @ betway
  • Insats: 4,5/5 units
  • Spelstopp: 9/1, 19:00

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar