Man City – Liverpool

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester City behöver nu hämta in 0-3-förlusten i returmatchen mot Liverpool i Champions League-kvartsfinalen på Etihad Stadium. Man har hamnat i en extremt prekär situation. Tre mål att hämta in, utan ett enda bortamål. Nu senast tappade laget 2-0 till 2-3 i derbyt hemma mot Manchester United. Laget måste såklart vara ordentligt revanschsugna efter deras två senaste fiaskon.

Liverpool kommer nu axla ett stort favoritskap, mot ett Manchester City som varit flera klasser bättre än dem, liksom resterande konkurrenter, i årets Premier League. Oroande för Liverpool är lagets växande frånvarolista. Bland andra Joel Matip och Emre Can är skadade, Jordan Henderson avstängd och trion bestående av Mohamed Salah, Alberto Moreno samt Andrew Robertson är tveksamma.

Jag spelar på Man City -1 (Asian Handicap) till 1,69 @ ComeOn.

  • Match: Man City – Liverpool
  • Speltips: Man City -1 (AH)
  • Odds: 1,69 @ ComeOn
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 10/4, 20:45

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar