Washington – Tampa Bay

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Washington Capitals har tappat en 2-0-ledning i konferensfinalen mot Tampa Bay Lightning och måste vinna för att drömmen om Stanley Cup-titeln fortfarande ska leva vidare. Hemmalaget hade en väldigt bra effektivitet i offensiven i inledningen av matchserien och såg totalt orädda ut. Bra egenskaper att ta med inför den här avgörande matchen. Capitals borde rimligtvis lösa en sjunde avgörande match.

Tampa Bay Lightning har verkligen rest sig på ett imponerande sätt. Gästerna har nu två möjligheter att säkra en plats i finalen, varav en på hemmaplan om två dagar. Det finns inga skador i Capitals, samtidigt som Lightning troligen får klara sig utan Adam Erne. Här finns stora möjligheter till att Capitals vinner matchen. Det borde faktiskt bli så, rent logiskt, framförallt med tanke på hur jämna lagen har varit.

Jag spelar på Washington Draw No Bet till 1,80 @ ComeOn.

  • Match: Washington – Tampa Bay
  • Spel: Washington DnB
  • Odds: 1,80 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 22/5

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!