Tampa Bay – Washington

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Tampa Bay Lightning vann seriepremiären hemma mot Florida Panthers som stått för motståndet i de två senaste matcherna. Inför den kommande matchen saknas inga spelare för hemmalaget. För tillfället ser det bra ut med en intakt matchtrupp och starkast möjliga lag kan ställas upp. Dessvärre finns en del frågetecken kring huruvida nattens gäster kan rubbas. Gästerna har ett övertag, sett till statistiken.

Washington Capitals har två raka vinster och såg oförskämt giftiga ut hemma mot Montreal Canadiens senast. Gästerna kommer till matchen på en trupp helt utan skadeproblem. Det är med andra ord ett mycket starkt Capitals som kommer på besök. Å andra sidan kommer inte Tom Wilson få medverka på grund av en avstängning, men det är inget större avbräck. Man ska ha goda möjligheter att vinna inatt.

Jag spelar på Capitals ML till 2,00 @ betway.

  • Match: Tampa Bay – Washington 
  • Spel: Capitals ML
  • Odds: 2,00 @ betway
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 01:30, 10/10

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar