Portugal – Marocko

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Portugal öppnade VM-turneringen med en viktig poäng mot Spanien. Nu kommer Portugal jaga deras första trepoängare mot Marocko i andra omgången. Cristiano Ronaldo var på ett strålande spelhumör i premiären och gjorde också tre mål och räddade därmed en poäng till sitt Portugal. Att Ronaldo är dess absolut viktigaste spelare är ingen hemlighet och det blev knappast mindre tydligt efter premiären.

Marocko förlorade premiären efter ett sent självmål mot Iran. Därmed känns nationen avsågade och på gränsen till utslagna redan. Om det ska finnas någon som helst möjlighet att ta sig vidare är tre poäng mot Portugal förmodligen enda vägen, inte minst med tanke på att Spanien väntar i sista omgången. Det blir knappast en mer överkomlig utmaning. Finns inget annat än att Portugal vinner här.

Jag spelar på raka ettan till 1,66 @ expekt.

  • Match: Portugal – Marocko
  • Spel: Portugal (1)
  • Odds: 1,66 @ expekt
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 14:00, 20/6

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar