Portugal – Chile

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Portugal inledde gruppspelet med att kryssa mot Mexiko. Efter detta besegrades värdnationen Ryssland med uddamålet. När gruppen skulle avgöras på lördagen var det Nya Zeeland som stod för motståndet. Utan någon större ansträngning kunde Portugal vinna med 0-4. Man har varit mer effektiva än vad dagens gäster har varit. Portugal har ett par skador, men det finns gott om ersättare med hög kvalitet.

Chile inledde istället gruppspelet med att förlora mot Kamerun för att därefter kryssa mot Tyskland.  I den sista omgången mot Australien kändes det som att Chile skulle ta hem segern hyfsat komfortabelt, men det var först efter ett sent kvitteringsmål som Chile kunde få med sig en poäng och fastställa resultatet till 1-1. Jag tror att Chile får se sig besegrade av de regerande Europamästarna.

Jag spelar på Portugal Draw No Bet till 1,69 @ betsson.

  • Match: Portugal – Chile
  • Spel: Portugal DnB
  • Odds: 1,69 @ betsson
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 20:00, 28/6

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar