Timrå – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Timrå återfinns kanske inte oväntat i bottenstriden av tabellen. Deras 20 inspelade poäng och starten på säsongen är ingen katastrof för Timrå, som bara behöver ett par starka insatser och några vinster för att konkurrera om slutspelsplatser istället. Den jämna tabellen gör att varje enskild match kan vara skillnaden mellan himmel och helvete. Hemmalaget kommer förmodligen få jobba i slutspurten.

Skellefteå verkar vara med och hota igen på allvar. Efter ett par säsonger som varit lite upp och ner, ser laget nu ut att kunna vända på den negativa trenden från säsongsinledningen. Tack vare fyra vinster på sina fem senaste matcher har poängsnittet höjts ordentligt. Laget vann med 9-0 hemma mot Malmö förra veckan och har därefter vunnit både mot HV71 och Storhamar i slutspelet av CHL.

Jag spelar på raka tvåan till 1,85 @ William Hill.

  • Match: Timrå – Skellefteå
  • Speltips: Skellefteå (2)
  • Odds: 1,85 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/11

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar