Nashville – Buffalo

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Nashville Predators innehar förstaplatsen i Western Conference. Predators är bäst när matchtempot är uppskruvat och det handlar om att göra flest mål, snarare än täppa till bakåt och vinna matcherna på färre insläppta mål. Förmodligen kommer Predators spela en offensivt inriktad hockey. Oroväckande är dess skadesituation med Filip Forsberg skadad och Viktor Arvidsson som inte heller är redo för spel.

Buffalo Sabres hittas på tredjeplatsen i Eastern Conference. Formen är helt okej, trots två raka torskar. Det ser något bättre ut för gästerna på skadefronten, men det finns trots allt ett spelare som kommer att missa matchen. Scott Wilson, Marco Scandella och Jason Pomiville är frånvarande. Jake McCabe och Conor Sheary är osäkra till spel men har starka förhoppningar om att trots allt kunna spela inatt.

Jag spelar på över 5,5 mål till 1,93 @ Unibet.

  • Match: Nashville – Buffalo
  • Speltips: Över 5,5 mål
  • Odds: 1,93 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 4/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar