Colorado – St. Louis

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Colorado Avalanche placerar sig på tiondeplatsen i Western Conference. Colorado-spelarna Rantanen, MacKinnon och Landeskog var underhållande att skåda under säsongensinledningen. Det som oroar är att takten har slåtts av, poängen kommer inte lika frekvent och inte i samma mängder. Om klubben skall vända sin negativa spiral dem försatt sig i, krävs att förstakedjan hittar tillbaka till den form de hade.

St. Louis Blues ligger för tillfället på sjätteplatsen i Western Conference, med två matcher färre spelade än närmsta ovanförliggande motståndare. Dem har varit det mest framgångsrika laget 2019 med 14 vinster. En stor faktor till framgångarna är Tarasenkos återuppståndelse. Fram till nyår stod den vassa skytten för 22 poäng på 36 matcher. Gästerna ska ha goda chanser att vinna ikväll.

Jag spelar på raka tvåan till 2,39 @ NordicBet.

  • Match: Colorado – St. Louis
  • Speltips: St. Louis (2)
  • Odds: 2,39 @ NordicBet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 16/2

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar