St. Louis – Colorado

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

St. Louis Blues besegrades med 5-1 i tredje matchen av Stanley Cups första runda i Enterprise Center under natten till lördag. Bozak gjorde lagets mål, och Binnington räddade 21 skott för Blues, som kom in i slutspelet, som nummer fyra i divisionen. Överlag gör hemmalaget samtidigt en godkänd match. Dessutom spelade klubben offensivare, men problemet kvarstår med målproduktionen.

Colorado Avalanche förlitade sig väldigt mycket på deras förstakedja, med Nathan MacKinnon, Gabriel Landeskog och Mikko Rantanen i de två första matcherna, som stod för hela 16 poäng, sex mål och tio assist. Så var inte riktigt fallet i tredje matchen då bredden i laget kom till synes. För att man ska kunna gå långt så krävs det att även de spelarna som inte är förväntade att avgöra matcher, kliver fram.

Jag spelar på raka tvåan till 1,78 @ Unibet.

  • Match: St. Louis – Colorado
  • Spel: Colorado (2)
  • Odds: 1,78 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 23:00, 23/5
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!