Bordeaux – Marseille

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Bordeaux har egentligen ingenting att spela för rent tabellmässigt. Lagets kontrakt är mer eller mindre tryggat och det blir inget Europa-spel kommande säsong. Men en hemmamatch mot Marseille, det är onekligen en av säsongens höjdpunkter för Bordeaux-fansen. Förväntar mig ett taggat hemmalag som kämpar för att förlänga hemmasviten och bryta sviten på sex raka matcher utan seger i serien.

Marseille hittas på femteplats i tabellen med blott en poäng upp till Saint-Etienne som innehar Europa League-placeringen. Efter en finare period så har gästernas framfart avtagit. Förlusten mot PSG följdes upp med ett 2-2-resultat hemma mot Angers senast, tungt för psyket att tappa en 2-0-ledning. Balotelli noterades för två nya fullträffar. Ett ljus i mörkret. På resande fot har poängskörden varit sämre.

Jag spelar på 1x (dubbelchans) till 1,65 @ Unibet.

  • Match: Bordeaux – Marseille
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 5/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar