Luleå – Frölunda

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Luleå vann kvartsfinalen och matchserien mot Växjö, på ett övertygande sätt, med 4-1. Semifinalspelet mot Frölunda ser emellertid tyngre ut. Göteborgarna har med sig 2-0 från dem inledande matcherna och kommer till kvällens möte med ett gott självförtroende. Hemmalaget har samtidigt varit väldigt starka i Norrbotten under hela säsongen och kan såklart äntligen få utdelning i kvällens möte.

Frölunda har under perioder den här säsongen visat sig vara ett lag som mycket väl kan slå i stort sett alla motståndare. Det är ingen som ifrågasätter deras högstanivå. Att vinna med 2-0 hemma senast var ett styrkebesked som heter duga. Då spelades mer av Luleås ishockey, men trots det gick hemmalaget segrande ur striden. Detta blir samtidigt Luleås chans att rädda spänningen i denna matchserie.

Jag spelar på raka ettan till 2,15 @ betway.

  • Match: Luleå – Frölunda
  • Spel: Luleå (1)
  • Odds: 2,15 @ betway
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 11/4
SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!