Luleå – Frölunda

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Luleå vann kvartsfinalen och matchserien mot Växjö, på ett övertygande sätt, med 4-1. Semifinalspelet mot Frölunda ser emellertid tyngre ut. Göteborgarna har med sig 2-0 från dem inledande matcherna och kommer till kvällens möte med ett gott självförtroende. Hemmalaget har samtidigt varit väldigt starka i Norrbotten under hela säsongen och kan såklart äntligen få utdelning i kvällens möte.

Frölunda har under perioder den här säsongen visat sig vara ett lag som mycket väl kan slå i stort sett alla motståndare. Det är ingen som ifrågasätter deras högstanivå. Att vinna med 2-0 hemma senast var ett styrkebesked som heter duga. Då spelades mer av Luleås ishockey, men trots det gick hemmalaget segrande ur striden. Detta blir samtidigt Luleås chans att rädda spänningen i denna matchserie.

Jag spelar på raka ettan till 2,15 @ betway.

  • Match: Luleå – Frölunda
  • Spel: Luleå (1)
  • Odds: 2,15 @ betway
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 11/4

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar