Boston – St. Louis

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Boston Bruins har hemmaplansfördel inför finalserien och spelar inledningsvis två hemmamatcher i TD Garden. Dessutom spelade Bruins en kort semifinal efter 4-0 mot Carolina Hurricanes. Huruvida detta kommer påverka klubbens matchrytm är svårbedömt. Flera av spelarna finns utanför truppen i första finalen. Chris Wagner och Kevan Miller kommer inte att spela här i nattens möte.

St. Louis Blues har en lång matchserie bakom sig och har spelat betydligt fler matcher i slutspelet och det borde ha tagit mer på spelarna, men som det ser ut nu kan nästan samtliga spela den första finalen. Vince Dunn är den enda som är tveksam efter att ha fått en puck rakt i ansiktet och skadad käken. Sett till tidigare matcher i slutspele,t ser vi att det här är två lag som spelat målrika inledande matcher i slutspelsserier. Det borde inte ändra på sig i finalen då lagen förmodligen är sugna på att spänna musklerna direkt.

Jag spelar på över 5 mål (Asian Handicap) till 1,71 @ bethard.

  • Match: Boston – St. Louis
  • Spel: Boston (1)
  • Odds: 1,71 @ bethard
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 02:00, 28/5

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar