Uruguay – Japan

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Uruguay körde över Ecuador i premiärmatchen, där slutresultatet till slut skrevs till 4-0. Detta berodde mestadels på att vänsterbacken, Jose Quintero fick ett rött kort redan efter 24 minuter. Det skapades oreda i försvarsspelet. Ett effektivt Uruguay kunde enkelt utnyttja dess lägen. Laget brukar sällan ta stora segrar i mästerskap. Hemmalaget presterar vanligtvis inte bättre än nödvändigt.

Japan kommer med ett synnerligen orutinerat lag. I truppen är så mycket som 80% (18 av 23 spelare) är 22 år eller yngre och så mycket som 16 spelare är dessutom debutanter. I öppningsmatchen mot Chile så förlorade man tungt med 4-0. Dock bör man ha i åtanke att man brände flera superfina lägen. När Japan flyttade upp positionerna så kontrade istället Chile in två sena mål som fastställde slutresultatet.

Jag spelar på Japan +2,5 mål (Asian handicap) till 1,55 @ Unibet.

  • Match: Uruguay – Japan
  • Spel: Japan +2,5 (AH)
  • Odds: 1,55 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 01:00, 21/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar