Ecuador – Chile

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ecuador hade väldigt tufft i premiärmatchen mot Uruguay, där man förlorade med 4-0. En sådan förlust i inledningen av turneringen, tär självklart på självförtroendet och ser man till vilket motstånd laget står inför i kvällens match, blir uppgiften inte lättare. I startelvan saknas namn till direkta matchvinnare. Mest kända namnet för majoriteten är Antonio Valencia (Manchester United-spelare).

Chile har presterat både bra och dåligt under en längre tid tillbaka. Resultaten visar inte på någon större trend i deras fall. Däremot gjorde Chile vad man skulle i premiären och städade av Japan med hela 4-0. Alexis Sanchez har presterat på den nivå som man förväntar sig att han borde göra året om nu i inledningen av Copa America. Han stod för ett mål och en assist i den första matchen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,87 @ bethard.

  • Match: Ecuador – Chile
  • Spel: Chile (2)
  • Odds: 1,87 @ bethard
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 01:00, 22/6

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar