Djurgården – Malmö

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Djurgården gästas av serieledarna Malmö, och matchen väntas bli häftig mellan de två bäst placerade lagen i allsvenskan för närvarande. Laget har inte förlorat under deras senaste sju matcher och har en stomme av spelare som håller hög allsvensk nivå, trots försvarsspelaren Erik Bergs frånvaro på grund av knäskada. Djurgården gästas av skåningarna med flertal högkvalitativa allsvenska spelare.

Malmö reser uppåt i landet för att öka avståndet ytterligare i tabellen mot konkurrenterna. De är inne i ett Europa League-kval och mötte i deras senaste match nordirländska Ballymena United i den första omgången, i ett möte där de vann med makalösa 7-0 hemma på Stadion. Malmöiterna var otroligt energiska och inspirerade att visa upp sig och hade bud på ännu fler mål än vad det tillslut blev.

Jag spelar på raka tvåan till 2,55 @ betsson.

  • Match: Djurgården – Malmö
  • Spel: Malmö (2)
  • Odds: 2,55 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 17:30, 14/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar