Djurgården – Malmö

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Djurgården har det riktigt svettigt i Allsvenskan efter tre raka förluster. I cupen har laget emellertid gått starkt med vinster mot Häcken, AIK, Malmö, IFK Göteborg och Östersund. När Allsvenskan startade, har denna titelaspirant tappat brutalt. Senast torskade laget borta mot Brommapojkarna på Grimsta. Kerim Mrabti är nu tillbaka i truppen, men DIF brottas fortfarande med deras offensiva problem.

Malmö har också mycket stora problem. Senast: en 1-2-torsk mot Blåvitt på hemmaplan. Buropen ljuder allt högre mot Magnus Pehrsson. Skåningarna har underpresterat i inledningen av ligaspelet och deras tränare Magnus Pehrsson är nära kicken. Malmö har som regerande mästare redan förlorat tre matcher efter åtta omgångar, vilket är klart underkänt med tanke på vilken trupp som laget besitter.

Jag spelar på under 2,5 mål (Asian Handicap) till 1,72 @ expekt.

  • Match: Djurgården – Malmö
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,72 @ expekt
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 15:00, 10/5

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar