Hammarby – Malmö

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Hammarby plockade en viktig seger borta mot Halmstad senast. Laget befinner sig i mitten av tabellen efter åtta omgångar. Inför denna matchen hittas flera spelare på skadelistan. Bajen får utöver detta klara sig utan ytterbacken Birkir Saevarsson, som är avstängd. Andra viktiga spelare som inte kommer till spel är Jiloan Hamad och Johan Persson.

Malmö har imponerat i inledningen av säsongen, sex vinster och två oavgjorda. Man har som bekant svensk fotbolls överlägset bredaste trupp. Det är någonting som skåningarna måste kan dra nytta av här. I offensiven ser det lika starkt ut som vanligt. Där har Magnus Pehrsson en hel massa klasspelare att välja och vraka bland. Malmö ser riktigt farliga ut för tillfället.

Jag spelar på raka tvåan till 2,10 @ betway.

  • Match: Hammarby – Malmö
  • Spel: Malmö (2)
  • Odds: 2,10 @ betway
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 17/5

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!