Djurgården – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården innehar tredjeplatsen i Allsvenskan. inför matchen mot Malmö, skiljer det tio poäng mellan klubbarna och ska det finnas några som helst gulddrömmar kvar för Djurgården, krävs vinst när skåningarna kommer på besök. Dessvärre ser Jonas Olsson ut att missa den här matchen. Därtill är Magnus Eriksson avstängd, poängbäst i laget och en utav DIF:s viktigaste spelare.

Malmö kan sedan uttåget ur Champions League-kvalet, fokusera helt och hållet på Allsvenskan. Hela hösten kommer att handla om det där tjugonde SM-guldet. I skrivande stund är det nio poäng ner till tabelltvåan AIK, så visst ser det lovande ut. Skåningarna har inte sett helt övertygande ut spelmässigt på sistone, men tar likväl sina poäng. På bortaplan har laget fyra raka vinster, varav tre har varit 1-0-vinster.

Jag spelar på Malmö Draw No Bet till 1,76 @ betsson.

  • Match: Djurgården – Malmö
  • Spel: Malmö DnB
  • Odds: 1,76 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 7/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar