Sundsvall – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sundsvall fick spelledigt senast när övriga allsvenska lag spelade andra omgången i ligaspelet. Därmed har ”giffarna” bara spelat en match för säsongen hemma mot Örebro i premiären. Matchen slutade 0-0 och var också, en avslagen historia med tämligen få målchanser. På förhand är gästande MFF självklart favoriter inför den här matchen. Malmö har såklart stora möjligheter att vinna ikväll.

Malmö inledde säsongen med en seger borta mot Elfsborg och kryssade senast hemma mot AIK. Trots skåningarnas defensiva avbräck, bör Malmö vara betydligt tuffare att bryta igenom för hemmalaget än Örebro var. Därtill lär Sundsvall få låna ganska liten av bollinnehavet i den här matchen, inte minst då Magnus Pehrsson väntas låta ett par tidigare petade spelare få chansen, exempelvis Søren Rieks.

Jag spelar på att Malmö vinner och håller nollan till 2,60 @ Ladbrokes.

  • Match: Sundsvall – Malmö
  • Speltips: Malmö (2), håller nollan
  • Odds: 2,60 @ Ladbrokes
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 13/4, 19:00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar