Djurgården – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården återfinns på förstaplatsen i Allsvenskan. Stockholmarna har ett bra lag och en tydlig spelidé. Ikväll väntar emellertid hemmalagets första riktiga utmaning under nuvarande säsong. Eller åtminstone det stora testet. Förra året låg klubben under med 2-0 mot MFF, men lyckades därefter vända och vinna med 3-2 efter en galen matchavslutning. Förväntar mig en öppen historia även, här ikväll.

Malmö tappade poäng hemma mot Östersund senast och frågan är hur den matchen, påverkar lagets approach till det här mötet med Djurgården. Uppenbart är det så att Malmö inte har råd med förlust. Sedan 2017 har Malmö FF ingen vinst på Tele2 Arena och det är ingen hemlighet att spelarna i Malmö ogillar att spela på plastgräs. Det är också en speciell, nu ännu mera sliten matta i Stockholm.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,80 @ William Hill.

  • Match: Djurgården – Malmö
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,80 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 3/5

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar