Dortmund – Liverpool

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Dortmund gjorde en godkänd säsong. Tyskarna gick till åttondelsfinal i Champions League. I ligaspelet var det en jämn strid med toppkonkurrenten Bayern München där det avgjordes i sista omgången, och poängskillnaden slutade med två poäng. I Bundesligas skytteligatabell hittades två Dortmundspelare som både nummer två och tre. Paco Alcacer och Marco Reus med 18 respektive 17 mål.

Liverpool har en oerhört fin säsong i ryggen, där de äntligen bröt sviten med att plocka hem en stor titel till Liverpools gator igen. Laget tog sig hela vägen i den prestige fyllda turneringen Champions League och efter 90 minuter mot landsrivalen Tottenham skrevs deras namn in på Champions League-bucklan. I ligaspelet var Liverpool med i toppstriden, men tappade guldet till Manchester City.

Jag spelar på båda lagen gör mål till 1,49 @ ComeOn.

  • Match: Dortmund – Liverpool
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,49 @ ComeOn
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 20/7, 02:00

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar