Liverpool – Dortmund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Liverpool imponerade förra säsongen och deras stora höjdpunkt under fjolåret var succén i Champions League med ett silver. Nu hoppas Liverpool kunna komma in med samma styrka när Premier League startar. Inför denna match är dock Oxlade-Chamberlain, Mignolet, Lovren, Henderson och Firmino, med flera borta från spel. Mohamed Salah är dock redo för spel, trots skadan han utsattes för i CL-finalen.

Dortmund har haft flertalet tuffa säsonger och tappat deras status som nummer två i Tyskland. Målet är såklart att arbeta sig uppåt till den absoluta toppen. Transfern har hittills inte bjudit på något storartat, men kvaliteten finns. Nämnvärt att Dortmund fortfarande har tillgång till storspelare som Marco Reus och Mario Götze. Kommer troligtvis roteras ganska friskt i denna match och det kan bjudas på skräll.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,78 @ expekt.

  • Match: Liverpool – Dortmund
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,78 @ expekt
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 22:00, 22/7

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar