Man United – Dortmund

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Manchester United och José Mourinho är inne i en verkligt intressant fas, där nya Manchester United ska förverkligas. Dessvärre är Zlatan Ibrahimovic inte med på resan och kommer därför inte spela några matcher i Kina. Samtidigt finns det nya, spännande spelare erbjuda speltid. José Mourinho vill dessutom implementera sin fotboll i Man United, någonting som kräver tid och full koncentration från spelarna. Därmed är träningsmatcherna av stor vikt.

Borussia Dortmund har spelat en handfull träningsmatcher redan, men med blandade resultat. Det här bottnar såklart i att de delvis inte är nära toppformen än, samt att laget använt sig av en rad olika spelare, formationer och startelvor i sina fyra träningsmatcher. De två senare har varit mot något starkare lag, St. Pauli och 1860 München, men annars har laget spelat mot lite sämre gäng. Känslan är att United ska vara favoriter. Å andra sidan är det här en match på ny mark, efter ett par tuffa träningsdagar. Risken är överhängande att matchen blir avslagen.

Jag spelar på oavgjort (hemmalaget inget spel) till 2,10 @ betway.

  • Match: Man United – Dortmund
  • Spel: Oavgjort (hemmalaget inget spel)
  • Odds: 2,10 @ betway
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 14:00, 22/7

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar