Liverpool – Man City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Liverpool har haft förberedelser inför säsongen utan Sadio Mane som spelar final i afrikanska cupen och missar början av säsongen. Såklart tungt tapp, inför ett möte mot tunga Manchester City. Liverpool har inte hunnit spela ut på försäsongen, den har istället varit ganska jobbig. Genrepet mot Lyon senast, resulterade visserligen i seger. Dessförinnan besegrade laget endast Bradford och Tranmere.

Manchester City kommer till säsongen med en stark försäsong bakom sig. Vinster mot West Ham och Yokohama F-marinos är inget att skryta om, men kvalitet finns där. Förra årets ligasegrare har återigen gjort sig redo för att försvara titeln. Men först beger man sig till Wembley för att göra upp om säsongens första titel. Det har varit en bra uppladdning med en elva som fungerar utmärkt.

Jag spelar på att Man City lyfter pokalen till 1,50 @ bet365.

  • Match: Liverpool – Man City
  • Spel: City lyfter pokalen
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 4/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar